Treballa amb nosaltres

Abacus és una cooperativa de consumidors amb socis de treball referent en la distribució de productes i serveis culturals i educatius per a l’entorn escolar i familiar i la societat en general.

Any rere any, Abacus cooperativa creix en socis de consum, llocs de treball, establiments i facturació. Avui, Abacus és l’organització de consumidors més gran de Catalunya i una de les més importants de l’Estat espanyol.

El nostre equip humà és el nostre principal actiu, i per això oferim constants oportunitats de promoció. També innovem en la participació i el benestar dels socis i sòcies de treball amb iniciatives com el programa Concilia per conciliar la vida laboral i familiar o amb la promoció de canals interns per fomentar la participació.

Si estàs interessat en treballar amb nosaltres, pots enviar el teu currículum al nostre departament de recursos humans a través d’aquest formulari: Accepto les condicions legals i de privacitat. Consulta-les*

captcha

Els camps marcats amb un * són camps obligatoris.

El teu CV passarà a formar part de la nostra base de dades. En el moment que la cooperativa precisi cobrir un nou lloc de treball o bé una vacant farem una primera selecció entre els CV rebuts.

Subscriu-te al blog


Condicions legals i de privacitat